GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Tekirsin Ortaokulu

Tekirsin Ortaokulu

TEKİRSİN KÖYÜ ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
Vizyon
Gaziantep´teki ortaokullar arasında öncü olan, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde ön plana çıkan, teknolojik gelişmeleri ilk önce alan ve uygulayan, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen nesillerin yetiştiği bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Kendini rahat ifade edebilen, kendine güvenen, ne istediğinin farkında, bilgi,akıl ve mantığın rehberliğinde, kendi kararlarını verebilen milletine ve devletine karşı sorumluluk duyguları güçlü başkalarına karşı saygılı, hoşgörülü, sağlıklı kişilik özellikleri geliştirmiş, gelecek hayatında karşılaşacağı problemleri çözme becerisine sahip sosyal bireyler yetiştirmektir
Başarılar
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEOG (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ) SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BEYZANUR BOZKURT 120 SORUDAN 119 SORUYU DOĞRU CEVAPLAMIŞTIR.
kalorifer
Belediye otobüsleri K73