Haz

7-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde yansıma çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

6-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çizgi çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

5-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde kapadokya çizimi yaptılar.

Haz

6-B Sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde Sevgili Peygamberimizin (s.a.v.) Medine 'ye hicreti konusunu tekrar etti.

Haz

7-C Sınıfı öğrencilerimiz Kuran-ı Kerim dersinde asar ve çeker konusunu işlediler.

Haz

5-B Sınıfı öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde blok tabanlı programlamada labirent etkinliğini gerçekleştirdiler.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde minyatür çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

7-A Sınıfı öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde  metin tabanlı programlamada toplama işlemi konusunu işlediler.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz, Türkçe dersinde öğretmenimiz Bülent ALPAYDIN önderliğnde grafik, tablo ve görsel yorumlama konusu işledi.

Haz

5-A sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde  öğretmenimiz Mine ÇELİK önderliğinde basit elektrik devre elemanlarını yakından tanıyarak etkinliklerle konuyu pekiştirdi.

Haz

7-C sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde yansıma çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde Gizem TUGARTİMUR önderliğinde minyatür çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübüne ait panomuz öğrencilerlerimizle birlikte hazırlandı.

Haz

5-B sınıfı basit elektrik devre elemanlarını yakından tanıyarak etkinliklerle konuyu pekiştirdi.