Haz

6-B sınıfı öğrencilerimizden Kübra ÇOBAN, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden canlı ders dönemi boyunca hazırladığı notlarını sınıfında paylaştı.

Haz

6-B sınıfı öğrencimiz Beyza Sever'in Haziran ayı değerimiz Hoşgörü ile ilgili çizdiği resimler

Haz

5-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çizgi film karakterleri çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çiçek çizimi gerçekleştirdiler.

Haz

6-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde ip baskısı çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

5-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çizgi film karakterleri çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

6-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çiçek çizimi gerçekleştirdiler.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde ip baskısı çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

5-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde uzay çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

5-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde uzay çalışması gerçekleştirdiler.

Haz

7-A sınıfı Kuran-ı Kerim dersinde med harfleriyle ilgili yaptıkları alıştırmalar ile konuyu pekiştirdi.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersinde kul hakkı konulu rol oynama etkinliğini gerçekleştirdiler.

Haz

7-A sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde Hz. Saih'in (a.s.) hayatı konusunda soru çözümü gerçekleştirdiler.

Haz

8-B Sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde dinimizin temel kaynakları konusunu işlediler.

Haz

6-A ınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde öğretmenimiz Mine ÇELİK önderliğinde iletken ve yalıtkanları basit elektrik devresinde yaparak yaşayarak öğrendiler.