Mrt

Değerli velilerimiz okul giriş çıkış saatlerine uymanız ve ders esnasında öğretmenlerimizle görüşmemeniz,görüşmelerinizi teneffüste yapmanız önemle rica olunur.

Mrt

Havaların değişkenlik göstermesinden dolayı çocuklarımızın okula gelirken giyimlerine dikkat edelim kıymetli velilerimiz.

Değerli paydaşlarımız,

Okulumuzun temizlik ve dezenfekte işlemleri düzenli olarak devam etmektedir. Bilgilerinize

Değerli Paydaşlarımız

Web sitemizi günlük olarak takip edelim.Haber ve duyurularımızı ziyaret ederek beğenelim.Okulumuzun sıralamasını yukarılara çıkartmak için katkıda bulunalım.

Şbt

Yapmış olduğunuz etkinlikleri bize göndererek okul sitemize katkıda bulunabilirsiniz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize duyurulur.

Ock

İlkokul 4. sınıf öğrencileri ve Ortaokul öğrencilerinin belge alabilmesi için Türkçe dersinden not ortalamasının en az 55 puan olması gerekmektedir. Dönem sonu ağırlık notu 70.00 ile 84,99 olan öğrenciler Teşekkür Belgesi almaya hak kazanır. Dönem sonu not ortalaması 85.00 ve üzeri olan öğrenciler Takdir belgesi alır

Değerli Velilerimiz,

Son zamanlarda ülkemizde de başlayan Covid-19 aşı uygulaması ile ilgili gelebilecek çağrı ve mesajlara itibar etmeyiniz. Kişisel bilgilerinizi isteyen bu tip çağrı ve mesajların dolandırıcılık amaçlı olduğunu, böyle bir çağrı veya mesaj almanız durumunda derhal güvenlik birimlerine bildirmenizi ve sadece Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfalarındaki duyurular ve kullanmış oldukları resmi uygulamalar/resmi mesajlar dışında diğer aramalara itibar etmemenizi rica ederiz.

Ock

OKULUMUZA AİT 2020 YILI GELİR-GİDER TABLOSU AŞAĞIDADIR. LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Değerli Öğretmenlerimiz,

MTSK e-Sınavında görev almak isteyen ve şartları tutan personelimizin, kılavuzu inceleyerek, kişisel MEBBİS'ten İban Numarasının doğruluğunu kontrol etmesi ve güncellemesi gerekmektedir.

Ock

Evlerde misafir kabulü, salgının bulaşma hızını arttırdığını unutmayalım. Zorunlu olmadıkça ev ziyaretlerini azaltalım. Ayrıca E-devlet üzerinden belgelerimizi okula gelmeden de alabilirsiniz.

Velilerimizin dikkatine!

Kalfalık, Ustalık ve Usta Öğreticilik e-Sınavları Başvuruları 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren MEM Müdürlükleri üzerinden yapılabilecektir.

Velilerimizi duyurulur.

Ock

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencielrimizin derslere katılımını sağlamak adına sizlerle iletişim kurabilmemiz için güncel telefon numaralarınızın değişmesi halinde mutlaka okulmuz idaresine bildirerek yeni telefon numaranızın e-okul sistemine kayıt yapmasını sağlayınız.

Ock

Değerli velilerimiz, öğrencilerimizin sağlığı için düzenli uyku ve düzenli beslenme çocuklarımız için çok önemlidir. Özelilkle güne iyi başlamak için sabah kahvaltısına azami dikkat edilmelidir.Canlı dersler öncesi öğrencilerimizi kahvaltı yapmış öğlen dersleri öncesi de öğlen yemeklerini yemiş olarak canlı derslere hazırlamanız önemle rica ederiz. Bu yaşlardaki çocukların sağlıklı beslenmesi gelişimleri için çok önemlidir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından okulumuza resmi yazılar iletilmektedir. Bunlardan bir kısmı öğretmen ve personelimizin özkük hakları ile ilgilidir. Bir kısmıda veli ve öğrenciyi ilgilendirmektedir. Öğretmenlerimize tebliğ için bu yazılar imza klasörümüzde saklanmaktadır. Pandemi nedeniyle yazıların imzalanmasında aksamalar meydana gelmiştir. İmza günlerinizde eksiği olan öğretmenlerimizin tamamlaması rica olunur. Bilginize sunar iyi çalışmalar dileriz.