Okul Web Sitesi Hakkında

Ock

Öğrencilerimize EBA üzerinden de çalışmalar ve ödevler verilmekte olup, velilerimizin de bu ödevleri takip etmeleri ve öğrencilerimizi yönlendirmeleri gerekmektedir. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ock

Toplu Taşımada HES Kodu Zorunlu Oldu Uygulanan pandemik tedbirler çerçevesinde güvenli sosyal hayatın en temel anahtarı haline gelen HES Kodu, toplu taşıma ve konaklama tesislerinde de zorunlu hale geldi. Alınan yeni kararlar gereği olarak ülke genelinde 15.01.2021 tarihinden itibaren şehir içi toplu ulaşım araçlarında HES kodu uygulanmaya başlayacaktır.

Ock

Uzaktan eğitim sürecinde de sıfır atık projesi kapsamında atık pil, kağıt, plastik, cam, metal vb. geri dönüştürülebilir atıkları okulumuz geri dönüşüm kutularına atarak, geri dönüşüm ve temiz çevre için destek olabilirsiniz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılından itibaren ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5, 6, 7 veya 8. sınıflarında 1 kez okutulmak üzere "Sanat ve Spor" alanına seçmeli "Satranç" dersi eklendi.

Ock

Soğuk havaların başladığı bugünlerde yeterli havalandırma yapılamayan kapalı alanlarda bulunmak virüse karşı savunmasız kalmamıza neden olur. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak tedbiri elden bırakmayalım.

Karneler Nasıl Dağıtılacak

Ara

Öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak adına dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir, resim ve deneme sanatlarına ilgi duymalarını sağlamak ve fedakar sağlık çalışanlarımızın bu zorlu süreçlerinde yaşadıklarını anlamak, anlatmak adına saglık çalışanları konulu yarışma yapılacaktır.

Ara

Rehber öğretmenimiz Recep EMRE tarafından hazırlanan problem çözme becerileri veli bilgilendirme bültenini görmek için tıklayınız.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Recep EMRE tarafından hazırlanan zaman yönetimini bültenine ulaşmak için tıklayınız.