GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Tekirsin Ortaokulu

Ekm

Cumhuriyetin ilanının 88. yıl dönümü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Projemize çevre köylerimizden ve okullarımızın yoğun katılımları oldu. Emek veren ve programa katılan herkese çok teşekkür ederiz.

Haz

Mesleki eğitim, fen liseleri ve bilim ve sanat merkezlerinde (BİLSEM) yapılan fikrî mülkiyet çalışmaları kapsamında bu yılın ilk beş ayında 2 bin 730 patent başvurusu yapıldığını ve bu başvurulardan 633 patent, faydalı model, tasarım ve marka tescili alındığını açıklayan Bakan Yardımcısı Özer: "İlk beş ayda elde edilen başarıya baktığımızda gelinen nokta oldukça sevindirici. Dolayısıyla, 2021 yılında önümüze koyduğumuz hedefe kolaylıkla ulaşacağımız gibi, hedefi aşacağımıza da inanıyorum." dedi.

Haz

5-B Sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde musikimizdeki dinin izleri konusunu işlediler.

Haz

6-B sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde toplumumuzu birleştiren temel değerlerimiz konusunu işledi.

Haz

5-A Sınıfı öğrencilerimiz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde musikimizdeki dinin izleri konusunu işlediler.

Haz

6/A sınıfı öğrencilerimiz, Türkçe dersinde öğretmenimiz Bülent ALPAYDIN önderliğinde kütüphanede okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Haz

İlçe genelinde düzenlenen bilgi yarışmasına katıldık.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, TVNET Kanalı canlı yayınında eğitimde gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Telafi eğitimi hakkında değerlendirme yapan Bakan Selçuk, "Her çocuğumuz için bir imkân oluşturduk ve soru paketleri ulaştırılıyor. Çocuğun her türlü erişim imkânı var." dedi ve ekledi: "Biz inşallah,  önümüzdeki süreçte tam zamanlı olarak okullarımızı eylül başında açalım ve eğitim öğretimimizi yüz yüze yapalım niyetindeyiz, ona göre çalışıyoruz."

Haz

6\A sınıfı öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersimde Elektriksel Direnç ve Bağlı olduğu faktörleri elektirk devresi üzerinde deneyerek öğrendiler.

Haz

Görsel sanatlar öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR tarafından kütüphane duvarlarınıza çizim yapıldı.

Haz

5-B sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde kapadokya çizimi yaptılar.

Haz

6-A sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar dersinde öğretmenimiz Gizem TUGARTİMUR önderliğinde çizgi çalışması gerçekleştirdiler.