GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Tekirsin Ortaokulu

1. Kat: Gülşen ŞAHİN

2. Kat: Tuğçe HÖBEK

May

Covid-19 salgını sebebiyle okulumuza zorunlu haller dışında ziyaretçi ve veli kabul edilmemektedir. Öğrencilerimizin, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı birinci önceliğimizdir.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Almış olduğunuz hizmetiçi eğitimlere ait faaliyet değerlendirme raporlarını değerlendirmeyi unutmayınız.

Sevgili öğrenciler,

Mayıs ayı değerler eğitimimiz olan ADALET ile ilgili çizmiş olduğunuz resimleri sınıf öğretmenlerinizle paylaşmanızı rica ederiz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Öğretmenlerinizin sizlere EBA üzerinden gönderdiği etkinlikleri yapmayı unutmayılım.

May

Tüm İslam alemine Ramazan Bayramının hayırlar getirmesini temenni eder, hayırlı bayramlar dileriz.

Sevgili öğrencilerimiz,

Mayıs ayı değerler eğitimi konumuz Adalet ile ilgili yaptığınız çalışmaları sınıf rehber öğretmenleri ile paylaşırsanız okul web sitemizde bunları paylaşacağız.

May

Okulumuz bünyesinde, velilerimize duyurulması gereken  duyuru ve anketlerin tam anlamıyla katımının sağlanması için dijital kaynaklardan gerekli paylaşımların yapılarak, velilerimizin okulumuz web sitesine yönlendirilmesi gerekmektedir. Tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Okulumuz web sayfasında yayınlanmak üzere, öğretmenlerimizin  eğitimde kullandığı ders içi etkinliklerin resimleri çekilerek günlük olarak okul idaresine ulaştırabilirsiniz.

May

ÖSYM sınavlarında görev alabilmek için GİS üzerinde geçerli bir HES kodunuz bulunmak zorundadır.

Bahçe : Rıdvan BAŞKURT

1. Kat: Ahmet KARAKUŞ

2. Kat: Fatma YILDIRIM

Tüm İslam alemine Ramazan-ı Şerif Ayının mibarek olmasını temenni ederiz.

Bahçe : Rıdvan BAŞKURT

1. Kat: Ahmet KARAKUŞ